Out 'n loud on vuoden homokulttuurinedistäjä!

10 vuotta tasavertaisten kulttuurinharrastusmahdollisuuksien puolesta liputtaneelle Out 'n loudille myönnettiin QX:n Gaygaalassa 5. helmikuuta 2016 palkinto homokulttuurin edistämisestä 2015.

Kuoro kiittää äänestäneitä lämpimästi!


Kurkkaa kevään ja kesän keikat keikkakalenterista!


Out 'n loudin virallinen euroviisukatsomo

Out ’n loud virittää tunnelman viisufinaaliin virallisessa euroviisukatsomossaan

Helsingin gaykuoro Out 'n loud nostaa tunnelman kattoon ennen kuin ensimmäinen viisu on esitetty Tukholman Globenin finaalissa. Hercussa lauantaina 14.5.2016 klo 20.00 alkavassa Euroviisugaalassa kuoro kajauttaa ilmoille viisusävelmiä ja muitakin makupaloja.

Osta lippu ja lue lisää tapahtumasivulta!


Suomen ensimmäinen oikea homomusikaali

The Land of the Midnight Fun on musikaali Suomen suvesta. Matkalla Lapista Helsinkiin kansainvälinen, laulava ja sateenkaaren väreissä hehkuva matkaseurue kokee iloisen ja unohtumattoman juhannuksen.

Näyttelijät, laulajat ja tanssijat ovat Helsingin gaykuoro Out 'n loudin, Helsingin Gayteatterin ja HOT-liikuntayhdistyksen harrastajia sekä ammattitanssijoita.

Lue lisää!

 


Katso ja kuuntele traileri

Totta se on: Out ’n loud julkaisi vihdoin ensim­mäisen pitkä­soittonsa.

Out ’n loud on kokoelma musiik­kia kuoron kymmen­vuotiselta taipa­leelta. Levy esit­telee eri­laisen, tunnel­malli­semman Out ’n loudin, ja tyyli­lajit vaih­tele­vat sillä euro­viisuista ja rock-​musikaali­sävelmistä jazz-​valssiin sekä pop-​balladista souliin.

Levyextrat

Eikö sinulla ole vielä levyä tai halua­tko niitä lisää? Nykäise kuorolaista hihasta tai tilaa levy postitse toimitettuna.


Visitors outside Finland: Order the CD here!

Helsingin gaykuoro Out ’n loud. Kymmenkunta lauluintoista kundia kokoontui syksyllä 2004 saman pianon ääreen. Syntyi Suomen ensimmäinen gaykuoro Out ’n loud. Kansainvälinen nimi otettiin käyttöön, koska suunnitelmissa oli heti maailmanvalloitus. Pikkuhiljaa alkoi laulajilla löytyä suurin piirtein sama sävel ja keväällä päätettiin lähteä kiertueelle. 

Maailmanvalloitus aloitettiin työväenopistossa Etu-Töölössä. Toiselle keikalle lähdettiin Taka-Töölöön. Kolmannelle keikalle mentiin jo raitiovaunulla Kallioon asti. Out ’n loudin tarkoitus on kerätä iloiset satakielet ja varikset yhteen. Kuoro esittää tuttuja, mutta myös tuntemattomia lauluja. Nykysävelet ja klassikot sulautuvat elämänsuolaiseksi riitasoinnuksi kun miehet astuvat lavalle.